Pacquiao overvejede at droppe boksebrag

Floyd Mayweather giver ikke meget for, at Pacquiao havde døjet med en skulderskade op til deres boksebrag.
Efter pointnederlaget i boksebraget til Floyd Mayweather fortalte filippinske Manny Pacquiao, at han havde døjet med en skade i optakten.
Efter pointnederlaget i boksebraget til Floyd Mayweather fortalte filippinske Manny Pacquiao, at han havde døjet med en skade i optakten. Foto: John Locher/AP

Efter pointnederlaget i boksebraget til Floyd Mayweather fortalte filippinske Manny Pacquiao, at han havde døjet med en skade i optakten og havde overvejet at aflyse kampen.

Filippineren havde tre uger før kampen fået problemer med højre skulder, og det satte tankerne om en aflysning i gang.

- Men en uge før kampen var min skulder blevet bedre og bedre, siger Pacquiao.

Han havde håbet, at han kunne få en antiinflammatorisk injektion før kampen, hvilket det amerikanske dopingagentur havde givet tilladelse til.

Men staten Nevadas sportskommission, der fører tilsyn med boksning i staten, nægtede at give tilladelse til injektionen.

Den vindende Mayweather giver dog ikke meget for Pacquiaos skulderskade, som er en sølle undskyldning for nederlaget ifølge Mayweather.

- Jeg havde også skader inden kampen. Hvis han var kommet ud som vinderen, så ville jeg have haft respekt og sagt, at han var den bedste bokser, siger Mayweather, som hævder, at han var skadet i begge arme og hænder inden kampen.

- Men jeg finder altid en måde at vinde på, siger Mayweather.

Efter kampens 12 omgange var alle dommere i Las Vegas enige om, at Mayweather var kampens vinder.

Dermed fik amerikaneren sejr nummer 48 i lige så mange forsøg.

/ritzau/AFP

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.