P3-værter nybagte fædre: Se babybillederne her

David Mandel og Anders Stegger, hvis respektive kærester også arbejder i DR, tog onsdag børnene med på job.
Anders Stegger (på billedet, red.) er far til datteren Nola, mens kollegaen David Mandel har sønnen Pelle.
Anders Stegger (på billedet, red.) er far til datteren Nola, mens kollegaen David Mandel har sønnen Pelle. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix

Sommeren har budt på babyboom i Danmarks Radio.

Anders Stegger og David Mandel er nemlig blevet fædre for første gang til henholdsvis en lille pige og en lille dreng, som de har fået med deres respektive kærester, der begge også arbejder i statsradiofonien.

Og noget tyder på, at de to små DR-babyer allerede er ved at gå i forældrenes fodspor - onsdag havde P3-radioværterne nemlig de nyfødte med på arbejde.

- Babystormøde på P3 i dag. Anders Steggers Nola og Pelle mødte hinanden for første gang. Man kan tydeligt se, at det var starten på noget smukt, skriver David Mandel til et babybillede delt på Instagram, hvor de to nybagte fædre stolt sidder med deres respektive børn på skødet.

Også Anders Stegger har delt et foto af firkløverne under ordet "familiesammenføring", og det har fået flere tusinder til at trykke "like" til babybilledet.

David Mandel annoncerede fødslen af sønnen Pelle i starten af august, og få uger efter kunne 28-årige Anders Stegger så fortælle, at han også var blevet far for første gang.

- Jeg er blevet far til hende her. Hun hedder Nola, er rødhåret, og det hele er sindssygt og vidunderligt, skrev dengang radioværten på Instagram.

Se babybillederne her:

https://www.instagram.com/p/BK5MEw-jbXT/?taken-by=dreamlife81&hl=da

https://www.instagram.com/p/BK5L_X5AMCS/?taken-by=andesteg&hl=da

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.