Overtaget af svindler: Nu er Bøfhus-boykot side lukket

Avisen.dk erfarer, at den populærer Facebook-profil "Boykot Jensens Bøfhus" er lukket ned efter at siden blev overtaget af svindler
En ny "Boykot Jensens Bøfhus"-profil er nu oprettet.
En ny "Boykot Jensens Bøfhus"-profil er nu oprettet. Foto: Screendump fra Facebook-profil

Det var af et ædelt og forarget hjerte, at den 17-årige gymnasieelev, Magnus Jensen, startede Facebook-profilen "Boykot Jensens Bøfhus".

Årsagen var den meget omtalte retssag, hvor Jensens Bøfhus vandt retten til at bruge navnet Jensen over en lille fiskerestaurant, der måtte betale erstatning på 200.000 kr. plus sagsomkostninger på 120.000 kr.

Siden blev hurtigt ganske populær og opnåede en tilslutning på 112.000 støtter. Men siden har ikke været kontrolleret af stifteren selv i den seneste uge, men derimod en gemen svindler, der har forsøgt at misbruge siden til at snyde folk for penge.

Siden er nu lukket ned og en ny side er oprettet.

Svindlen skete, da Magnus Jensen blev kontaktet af en Facebook-bruger, der tilbød ham 4.000 kr. for at blive administrator sammen med Magnus Jensen selv, skriver tv2.dk.

Det lød godt i den 17-årige gymnasieelevs øre, men det var desværre også for godt til at være sandt.

Så snart Magnus Jensen havde udleveret kodeordet, blev han selv fjernet som administrator og pengene så han aldrig. Siden har der været oprettet en falsk indsamling til ejeren af fiskerestauranten.
Det har ejeren tidligere frabedt sig, men pengene var heller ikke tiltænkt ham.

Siden er altså nu lukket ned, men stifteren holdt inde med historien i flere dage i håb om at kunne ordne problemet selv, og fordi han var pinligt berørt over at have været så naiv:

"Det er en lidt pinlig historie. Jeg ved sgu ikke, hvad jeg skal sige. Jo, jeg føler, jeg har et ansvar og at jeg har dummet mig. Jeg vidste ikke, hvordan det skulle komme ud," siger Magnus Jensen til tv2.dk

Kilde: tv2.dk og Facebook

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.