Oscar-nomineret: Jeg vil bare gerne drikke

Keira Knightley er nomineret til en Oscar, men timingen kunne være bedre, joker skuespillerinden.
Keira Knightley og hendes mand, James Righton, venter parrets første barn.
Keira Knightley og hendes mand, James Righton, venter parrets første barn. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

En Oscar-nominering er noget, som de fleste skuespillere drømmer om.

Det gælder også for den 29-årige brite Keira Knightley, der er nomineret i kategorien bedste skuespillerinde for sin birolle i filmen "The Imitation Game".

Alligevel er der små skår i glæden ved netop at være nomineret nu, joker den britiske skuespiller.

- Jeg kan ikke drikke! Jeg er nomineret til en Oscar, og jeg kan ikke drikke til Oscar-uddelingen, sagde Keira Knightley under et besøg hos den amerikanske tv-vært Ellen DeGeneres tirsdag.

- Min læge spurgte, om jeg havde nogle spørgsmål, og jeg var sådan "ja, hvornår kan jeg drikke?". Jeg vil bare have en margarita, sagde en storgrinende Keira Knightley under besøget i det populære talkshow.

Grunden til, at Keira Knightley ikke kan fejre sin nominering med alkohol, er, at hun sammen med sin mand, James Righton, venter parrets første barn.

Men hendes mand er klar til at påtage sig ansvaret for at få fejret hende på ordentlig manér.

- Jeg spiser for to, og han drikker for to. Det er genialt. Han tror, at fordi jeg ikke drikker gratis champagne, så er han nødt til det, forklarede skuespillerinden til Ellen DeGeneres.

Oscarfesten finder sted 22. februar i Dolby-teatret i Hollywood.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.