Oscar-fest holdt danske kendisser vågne

En lang række danske stjerner valgte natten til mandag at se Oscar-uddelingen i stedet for at ligge i deres senge.
Mange danskere fulgte med, da Neil Patrick Harris styrede Oscar-uddelingen natten til mandag.
Mange danskere fulgte med, da Neil Patrick Harris styrede Oscar-uddelingen natten til mandag. Foto: John Shearer/JOHN SHEARER/INVISION/AP

Rigtig mange danskere havde natten til mandag skiftet sengen ud med sofa og popcorn i anledning af den årlige Oscar-prisuddeling.

Blandt disse danskere var også en hel del kendisser, som fra prisuddelingen i Hollywood blandet andet kunne se filmen "Birdman" snuppe prisen for bedste film.

For eksempel lagde både sangerinden MØ og skuespillerinden Christiane Schaumburg-Müller billeder fra deres Oscar-nat op på deres Instagram-profiler.

Og det samme gjorde den 32-årige danser Silas Holst, der sent søndag aften således uploadede et billede, der forestiller plakaterne til de to Oscar-nominerede film "Boyhood" og "Whiplash".

- Jo flere Oscars til disse to film, jo bedre, skriver den tidligere Vild med Dans-vinder.

Selv om de to Holst-favoritter ikke løb med de mest prestigefyldte statuetter søndag nat, kan danskeren trøste sig med, at begge film høstede priser for de bedste biroller.

J.K. Simmons vandt således en pris for sin præstation som musiklæreren i "Whiplash", mens Patricia Arquette tog en gylden statuette for sin mor-rolle i "Boyhood".

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.