Osbourne-datter sagsøgt af farens elskerinde

Rockmusikeren Ozzy Osbournes tidligere elskerinde har sagsøgt rockstjernens datter, Kelly Osbourne.
Kelly Osbourne bliver nu hevet i retten af sin fars tidligere elskerinde. Her ses sangerinden på den røde løber i juni måned.
Kelly Osbourne bliver nu hevet i retten af sin fars tidligere elskerinde. Her ses sangerinden på den røde løber i juni måned. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Sangerinden Kelly Osbourne, der er datter af rockmusikeren Ozzy Osbourne, er blevet sagsøgt af sin fars tidligere elskerinde for bagvaskelse, for at have delt private oplysninger, og for at have forårsaget elskerinden følelsesmæssig smerte.

Det skriver det amerikanske medie ABC News, som er i besiddelse af anklageskriftet.

Det er hårstylisten Michelle Pugh, som nu vil trække Kelly Osbourne i retten, efter at den 31-årige rockdatter tidligere på året skrev om hårstylistens affære med Ozzy Osbourne på det sociale medie Twitter.

- Kelly skadede Pugh med vilje ved at publicere private oplysninger, står der blandt andet i sagspapirerne, skriver ABC News.

I maj måned delte Kelly Osbourne blandt andet Michelle Pughs telefonnummer på Twitter, ligesom hun beskyldte hende for 'ældremisbrug'.

Kelly Osbourne har efterfølgende slettet de mange tweets.

Men ifølge Ozzy Osbournes tidligere elskerinde har episoden ikke kun forvoldt elskerinden langvarige følelsesmæssige og psykiske sideeffekter som chikane og had, men den har også betydet, at hendes forretning har mistet kunder.

ABC News har forsøgt at få en kommentar til sagen fra en repræsentant for Kelly Osbourne, men ingen fra stjernens lejr er umiddelbart vendt tilbage på forespørgslen, skriver mediet.

Onsdag udsendte Ozzy Osbourne en pressemeddelelse, hvor han oplyste, at han var i behandling for sin afhængighed af sex.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.