Oprørt Tesfaye: Hallo Søren Pind – hvor er du?

Justitsminister Søren Pind (V) er på studietur i USA. Det er socialdemokraternes Mattias Tesfaye ikke tilfreds med taget den aktuelle flygtningesituation i Danmark i betragtning.
- For nu at sige det lige ud: Jeg synes, han skal komme hjem. Det er mærkeligt, at han går rundt og trykker hænder i Washington, når det brænder på i Padborg og Rødby, siger Mattias Tesfaye.
- For nu at sige det lige ud: Jeg synes, han skal komme hjem. Det er mærkeligt, at han går rundt og trykker hænder i Washington, når det brænder på i Padborg og Rødby, siger Mattias Tesfaye. Foto: Scanpix/arkiv

Sheriffen skal hjem! Nu!

Sådan lyder meldingen fra Mattias Tesfayse, medlem af Folketinget for Socialdemokraterne, til justitsminister Søren Pind, der lige nu er på studietur hos FBI i USA.

Det skriver Ekstra Bladet.

Søren Pind, der har kaldt sig selv for sheriffen, er øverste chef for landet politibetjente, der lige nu er på en stor opgave i forbindelse med den aktuelle flygtninge- og migrantsituationen i Danmark.

- Sheriffen må komme hjem nu. Hvor er han henne i den her meget specielle situation? Politiet står i en kaotisk situation med stor politisk forvirring og en meget svær politimæssig balance at finde, siger socialdemokraten til Ekstra Bladet.

Kom hjem!

Det er vigtigt, at justitsministeren befinder sig i landet, så han bedst muligt kan hjælpe med at håndtere situationen, lyder det.

Det er fint nok, at Søren Pind har været aktiv og støttet politiet på Facebook, men ”bossen skal være til stede på arbejdspladsen”, mener Mattias Tesfaye.

- For nu at sige det lige ud: Jeg synes, han skal komme hjem. Det er mærkeligt, at han går rundt og trykker hænder i Washington, når det brænder på i Padborg og Rødby, siger Mattias Tesfaye.

Opdatering:

Kort tid efter, at socialdemokraten Mattias Tesfaye har kritiseret justitsminister Søren Pind for ikke at være tilstede i Danmark under den igangværende flygtningekrise, vælger ministeren nu at afbryde sin studietur til USA. Det skriver Søren Pind på Facebook.

"Efter mit møde med den amerikanske justitsminister i dag afbryder jeg min rejse og vender hjem til Danmark. Situationen er ikke til at sidde andre steder," skriver han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.