Opfører sig ikke som kongelige: Mary og Frederik er down under

Kronsprinsen har taget hele sin store familie med på juleferie i Australien, og her vækker de stor begejstring med deres naturlige opførsel og u-snobberi, for de står gerne i kø med pøblen.
Mary og Frederik er rejst til Australien, og her vækker de begejstring. 
Mary og Frederik er rejst til Australien, og her vækker de begejstring.  FOTO: Scanpix

Alle elsker Mary og Frederik!

Sådan er det næsten i Australien, hvis man dømmer ud fra den ros og virak, der er omkring kronprinseparret i disse dage.

Familien skal holde jul sammen med Marys familie, som bor i Hobart, og de er ankommet til Australien, hvor de i disse dage hygge sig og besøger forskellige steder i landet.

Forleden gik turen til det populære område Swan Valley ved Perth, hvor hele familien, som består af Frederik, Mary, ti-årige prins Christian, Isabella på otte og tvillingerne Josephine og Vincent, der fylder fem år til januar, skulle på chokoladefabrik.

De besøgte butikken Margaret River Chocolate Factory, og her opførte de sig som helt almindelige besøgende, der stod pænt i kø for at få chokolade, skriver BT

Som en helt almindelig familie

Den opførsel har imponeret mange lokale.

- Hun (Mary) stod i kø med Frederik for at prøve chokoladebrud ligesom alle andre, og bestilte så en kaffe, mens Frederik og børnene sad uden for og spiste is, har Rachael Leary, der besøgte chokoladebutikken samtidig, siden fortalt og fortsætter:

- De så ud som enhver anden familie, der sad der den dag ... bortset fra de afslappet klædte sikkerhedsfolk, der sad og stod tilfældigt rundt omkring og så på chokolade.

Butikkens bestyrer, Martin Black, var ikke selv til stede, da kronprinseparret besøgte butikken. Det ærger ham, men han fortæller, at de ansatte var meget glade for besøget.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.