Operation holder Kahlenberg ude i fire-fem måneder

Brøndbys Thomas Kahlenberg vender sandsynligvis først tilbage til fodboldbanen til september eller oktober.
Brøndby må klare sig uden Thomas Kahlenberg i begyndelsen af næste sæson efter en operation i hoften. Her fejrer holdkammeraten Elbasan Rashani en udligning til 1-1, da Brøndby torsdag slog FC Nordsjælland i Superligaen.
Brøndby må klare sig uden Thomas Kahlenberg i begyndelsen af næste sæson efter en operation i hoften. Her fejrer holdkammeraten Elbasan Rashani en udligning til 1-1, da Brøndby torsdag slog FC Nordsjælland i Superligaen. Foto: JAN SOMMER/POLFOTO

Midtbaneprofilen Thomas Kahlenberg må vente fire-fem måneder, før han atter kan spille for Brøndby.

Den 32-årige landsholdsspiller blev torsdag opereret i hoften på en klinik i Tyskland.

- Det gik, som det skulle. Lægen fortalte efterfølgende, at operationen var gået godt, så det er selvfølgelig positivt, siger Kahlenberg til Brøndbys hjemmeside.

- De første prognoser lyder på, at der venter en genoptræningsperiode på fire-fem måneder, før jeg er kampklar igen. Jeg er glad for at have overstået operationen, og nu ser jeg fremad, fortæller han.

Thomas Kahlenberg, der har spillet 179 kampe og scoret 39 mål for Brøndby, har døjet med hofteproblemer i hele foråret, hvor det blot er blevet til fire kampe.

Brøndby forsøgte længe at få bugt med hofteproblemerne, men til sidst stod det klart, at Kahlenberg måtte på operationsbordet.

Midtbanespilleren har optrådt 46 gange for det danske landshold.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.