Opdatér missionærstillingen – og få mere ud af den

Der skal ikke meget til, før sexlivet i hverdagen kan blive mere spændende.
Giv dig hen - missionærstillingen er en god ting.
Giv dig hen - missionærstillingen er en god ting. Foto: SCANPIX arkiv

Missionærstillingen har et støvet image, men den bliver flittigt benyttet, fordi den er intim og følelsesladet. Kropskontakten er fuldkommen, og I kan se hinanden i øjnene. Her kommer nogle ”opdateringer”, hvis I vil pifte missionærstillingen op.

Træn dig selv op til lynorgasmer: Se hvordan på Femina.dk

Psykoterapeut Terje Nordberg giver dig de gode råd her:

”Rock the boat”

Han trænger yderligere nogle centimer ind i dig, så roden af penis og kønsbenet gnider mod klitoris. Du slår benene omkring hans lår og presser dig op imod ham i en forsigtig gyngende bevægelse. Altså ikke kun ud og ind, men op og ned.

Gå dybt

Træk knæene op mod dit eget bryst, og støt evt. fødderne mod hans. På den måde rammer han livmoderhalsen, og det er dejligt for mange kvinder.

Syv former for orgasme, du kan opnå - hvis du øver dig: Bliv guidet på Femina.dk

Han knæler for dig

Lig på ryggen, mens han sidder på hug mellem dine ben og holder om dine hofter med begge hænder. Ved hjælp af lårmusklerne skubber han sig frem og rammer den nederste del af skedevæggen med nerver som ofte overses i den traditionelle missionærstilling.

Saml benene

Når han er inde i dig, samler du benene og presser dermed skeden lidt ekstra sammen. Gnid lårene mod hinanden, så der dannes friktion mellem penis og kønslæber.

Terje Nordberg, FEMINA, Aller Media

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.