Op mod 2500 civile hjalp med at finde Storm

Familie er overvældet over hjælp fra almindelige borgere under eftersøgning af toårig dreng.
Storm på to år forsvandt onsdag aften fra sit hjem i Hillerød. Efter knap syv timer blev han fundet i god behold i en skov 2,8 kilometer fra hjemmet.
Storm på to år forsvandt onsdag aften fra sit hjem i Hillerød. Efter knap syv timer blev han fundet i god behold i en skov 2,8 kilometer fra hjemmet. Foto: /free

Op mod 2500 civile borgere deltog i eftersøgningen af den toårige Storm, som natten til torsdag blev fundet i god behold i et skovområde ved Hillerød.

Det fortæller vicepolitiinspektør Finn Bernth Andersen torsdag ved et pressemøde hos Nordsjællands Politi i Helsingør.

- Jeg skal takke fra familien. De er meget overvældede over, at så mange mennesker har hjulpet, siger vicepolitiinspektør Finn Bernth Andersen.

Storm blev fundet af en hundepatrulje lidt over klokken 2 natten til torsdag. Findestedet ligger 2,8 kilometer fra drengens hjem i Hillerød. Storm forsvandt kort efter klokken 19 onsdag aften, og klokken 20 blev politiet underrettet.

Ud over politiets egne folk blev Hjemmeværnet, Falck og taxaselskaber i området inddraget i eftersøgningen. Dertil kom et stort antal borgere, der af egne drift mødte op for at hjælpe til med at finde drengen.

- Vi har tal på, at mellem 2000 og 2500 civile deltog i eftersøgningen, fortæller Finn Bernth Andersen.

Også helikoptere blev sat ind i forbindelse med eftersøgningen, som foregik i et område, hvor der var risiko for, at den lille dreng kunne falde i vandet.

Storm er nu tilbage hos sin familie. Han er ifølge politiet uskadt, men har fået en del myggestik under sit ophold i skoven.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.