Om lidt afsløres dronningens hemmelige arbejde med sanger

Dronning Margrethe skal i det kommende år arbejde sammen med en kvindelig dansk pop-musiker, og sammen skal de opsætte en forestilling i Tivoli.
Dronning Margrethe til pressemøde for sin udstilling "Farvens Sjæl" i 2012.  
Dronning Margrethe til pressemøde for sin udstilling "Farvens Sjæl" i 2012.   FOTO: Scanpix

Vores 75-årige dronning går ikke kun op i at klippe røde bånd over, tage til offentlige arrangementer og gå til fine middage.

Hun er også en af vores mest kunst-interesserede danskere, og det viser hun gang på gang, når hun maler, laver kostumer, illustrationer og meget andet. Og nu er tiden altså kommet til at bevæge sig ind på pop-musikken.

Hvem bliver det?

Dronning Margrethe har nemlig sagt ja til at indgå et tæt samarbejde med en af landets fineste sangerinder, men hvem denne kvinde er, ved vi endnu ikke.

Senere i dag, klokken 13.30, vil Tivoli afsløre, hvilken pop-musiker der skal arbejde tæt sammen med dronningen om at lave en opsætning på Pantomimeteatret i Tivoli i København.

Selvom vi endnu ikke ved, hvem den hemmelige samarbejdspartner er, lover Tivoli, at hun er en, vi alle kender:

Vi ønsker ikke på forhånd at afsløre identiteten på den prisbelønnede og talentfulde musiker, men kan røbe, at hun hører til blandt de mest kendte sangerinder i Danmark. Det er hendes første opgave af denne art, afslører Tivoli i en pressemeddelelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.