Olsen-tvillingerne sagsøgt af praktikant

En tidligere praktikant forlanger nu penge for det job, hun udførte for tvillingernes virksomhed "Dualstar".
Mary-Kate og Ashley Olsen var kun babyer, da de debuterede i tv-serien "Full House", hvor de delte rollen som Michelle Tanner.
Mary-Kate og Ashley Olsen var kun babyer, da de debuterede i tv-serien "Full House", hvor de delte rollen som Michelle Tanner. Foto: Andy Kropa/ANDY KROPA /INVISION/AP

De to tvillingsøstre Mary-Kate og Ashley Olsen er ifølge hjemmesiden "The Richest" 300 millioner dollar værd. Men trods den store pengepung har de ikke betalt deres praktikanter for deres arbejde i deres modeimperium "Dualstar".

Ifølge NY Daily News har en tidligere praktikant sagsøgt tvillingerne, da hun efter sigende har "arbejdet som en hund" uden at få noget i løn.

Den tidligere praktikant Shahista Lalani arbejdede næsten 50 timer om ugen tilbage i 2012, men fik ingenting for det.

Hendes arbejdsopgaver bestod blandt andet af at indtaste data, løbe personlige ærinder og fotokopiering. Og hun er ikke den eneste, der påstår, at hun ikke har fået løn.

NY Daily News beskriver, hvordan 40 praktikanter ikke er blevet betalt for deres arbejde.

En talskvinde fra "Dualstar" Annett Wolf siger til NY Daily News, at de forventer, at søgsmålet bliver afvist af retten.

- "Dualstar" er en organisation, som gerne vil behandle alle medarbejdere retfærdigt, siger Annett Wolf og fortsætter.

- Der er intet at komme efter i disse anklager mod "Dualstar".

De 29-årige tvillingsøstre startede virksomheden "Dualstar", da de var seks år gamle. Virksomheden laver både videoer, bøger, make-up og tøj. Søstrene startede deres karriere, da de blot var ni måneder gamle, da de debuterede i tv-serien "Full house".

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.