Özlem Cekic helt benovet: Dansk filmstjerne råbte 'hej'

Den tidligere Folketingspolitiker er helt oppe at køre - og det skyldes en ganske særlig mand.
Hun ville gerne have krammet, men sådan skulle det ikke gå. Özlem blev for en gangs skyld mundlam.
Hun ville gerne have krammet, men sådan skulle det ikke gå. Özlem blev for en gangs skyld mundlam. Foto: SCANPIX arkiv

Selvom man er 39 år gammel og godt gift, kan det godt udløse lidt teenageagtig benovelse, når man pludselig bliver anråbt af en kendt skuespiller.

Det er sket for det tidligere SF-folketingsmedlem Özlem Cekic, der på Facebook i en update jubler over sit uventede møde med den kendte danske skuespiller Lars Mikkelsen.

(artiklen fortsætter under boxen)

Det er ham her, der fik Özlem ud af fatning, og det forstår man jo sådan set godt. Foto: Scanpix

Af updaten fremgår det, at det uventede møde med Mikkelsen skete i dag, mandag, da Özlem Cekic kom cyklende. Hun hørte pludselig én råbe "Hej Özlem", stoppede op, vente sig om og kunne så ikke tro sine egne øjne. Det var Lars Mikkelsen.

"Jeg blev så mundlam, at jeg ingenting kunne sige. Han smilte til mig og vinkede, mens jeg hele tiden tænkte: "Kender Lars Mikkelsen mit navn? Stoppede han virkelig for at hilse på mig? Vil det være for meget taberagtigt at løbe over og give ham et kram?", beretter den hun.

Desværre fik politikeren hverken et kram eller taget sig sammen til at vinke tilbage. Filmstjernen cyklede videre, mens hun stod med åben mund stod og kiggede efter ham.

"Kære Lars. Hvis denne opdatering når ud til dig, skal du vide, at jeg gerne cykler forbi den samme gade resten af ugen,hvis det kan udløse et kram:-) Du er bare for sej," lyder det henført.

I dag, mens jeg cyklede, hørte jeg pludselig en råbe "Hej Özlem" Jeg stoppede efter 40 meter. Vente mig om og kunne ikke...

Posted by Özlem Cekic on 19. oktober 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.