Økse-røvere fra Aarhus stadig på fri fod

Politiet beder endnu en gang borgerne om hjælp til at opklare røveriforsøget mod en guldsmedeforretning.
Den ene af de to røvere, som stadig er på fri fod.
Den ene af de to røvere, som stadig er på fri fod. Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi beder endnu engang offentligheden om hjælp i forbindelse med efterforskningen af et meget voldsomt røveriforsøg mod en guldsmed i Aarhus midtby 10. april.

Bevæbnet med økser og en pistol forsøgte fire røvere at tvinge sig vej til umager- og guldsmed Knud Pedersens butik, der ligger på hjørnet af Sct. Clemens Torv i Aarhus. De opgav dog deres forehavende og flygtede.

To af de fire gerningsmænd til røveriforsøget blev efterfølgende fængslet. Politiet offentliggør nu nye overvågningsbilleder af de to øvrige gerningsmænd, der endnu er på fri fod.

Østjyllands Politi er meget interesseret i at høre fra folk, der kender identiteten på de to personer, eller som har set dem færdes i midtbyen i Aarhus fredag 10. april ved 17-tiden.

Har du set økse-sælgeren?

Yderligere én person er blevet identificeret i sagen som værende ham, der har solgt de to økser, der blev brugt ved røveriforsøget.

Han er blevet varetægtsfængslet in absentia, men politiet er interesseret i at få oplysninger om hans færden i Aarhus. Manden, der er af rumænsk afstamning, har en meget karakteristisk gang. Hans ene ben er kortere end det andet, og han derfor har en ekstra høj højre sko på - se billede nederst på siden.

Politiet er meget interesseret i at få oplysninger om mandens gøren og laden op til og efter røveriforsøget.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 8731 1448.

Røver nummer 2. Foto: Østjyllands Politi

Økse-sælgeren. Bemærk hans karakteristiske sko. Foto: Østjyllands Politi

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.