Obama holdt privatfest: Her var gæsterne

Præsidenten havde inviteret 500 af sine nærmeste til privatfest i Det Hvide Hus, hvor flere kom til at afsløre nogle af de celebre gæster.
Stevie Wonder fik overrakt Presidential Medal of Freedom-medaljen af Barack Obama i november. Lørdag aften optrådte musikeren privat for præsidenten og hans gæster.
Stevie Wonder fik overrakt Presidential Medal of Freedom-medaljen af Barack Obama i november. Lørdag aften optrådte musikeren privat for præsidenten og hans gæster. Foto: Gerald Herbert/AP

Lørdag aften holdt præsident Barack Obama og førstedamen, Michelle Obama, privatfest for 500 af de nærmeste.

I stedet for at tænde op for en lejet jukeboks havde den 51-årige præsident hyret de Grammy-vindende supermusikere Prince og Stevie Wonder til at sætte gang i festlighederne i Det Hvide Hus.

Selv om Obama-administrationen ikke har villet kommentere festen, har flere af præsidentens gæster dog indviet offentligheden i festlighederne. Blandt andet kom politikeren Al Sharpton til at afsløre nogle af de festlige indslag på sin officielle Twitterkonto:

- Fantastisk at se Prince og Stevie Wonder spille keyboard sammen. Ubeskrivelig oplevelse, skrev Sharpton om den 57-årige "Purple Rain"-sanger og den 65-årige "Isn't She Lovely"-klavercrooner dagen derpå.

Også sangerinden Ciara var med til præsident-festen, afslørede hendes kæreste, den amerikanske fodboldspiller Russell Wilson, på Instagram:

- Danser i Det Hvide Hus til Prince og Stevie Wonder med min dame, Ciara. Tak, hr. præsident og førstedame.

På et pressemøde mandag ville de fremmødte journalister meget gerne høre mere om lørdagens fest, men det afviste Det Hvide Hus' talsperson, Josh Earnest.

- Præsidenten og førstedamen holdt fest i Det Hvide Hus i weekenden, men da arrangementet var privat, vil jeg ikke komme nærmere ind på detaljerne, sagde Earnest og understregede, at det ikke er de amerikanske skatteydere, der har betalt for dans, drinks og discokugle.

- Præsidenten og førstedamen forbeholder sig retten til at holde private fester i Det Hvide Hus, og det gjorde de med deres egne penge, lød det fra Earnest, der tilføjede, at "de fleste mennesker i landet vil respektere, at Obama gerne vil åbne set hjem for gæster til en privat fest en lørdag aften".

Se Sharptons Twitter-update her

Og Ciara og kærestens her

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.