Nyt spor i Emilie-sagen: Politiet leder efter ung mand

Politiet leder efter en ung mand med studenterhue i sagen om den forsvundne Emilie Meng.
Privatfoto brugt med tilladelse fra familien.

Et nyt spor i sagen om den forsvundne Emilie Meng, får nu politiet til igen at bede offentligheden om hjælp.

I en pressemeddelelse skriver Sydsjælland og Lolland-Falster Politi således, at de leder efter en ung mand med studenterhue.

- Specielt efterlyses en personbil, der klokken cirka 05.05 standser umiddelbart syd for rundkørselen, hvor Gamle Banegårdsplads munder ud i Tårnborgvej. Her stiger en ung mand, iført hvid skjorte og studenterhue, ud af køretøjet. Umiddelbart efter kører personbilen fra stedet ad Tårnborgvej mod syd i retning mod Halskovbroen, lyder det fra politiet, som ligeledes efterlyser en cyklist, der var i området:

- Umiddelbart efter observeres en cyklist iført orangefarvet arbejdstøj, kørende på Halskovbroen i retning mod Tårnborgvej.

Den 17-årige har været meldt savnet, siden hun omkring klokken 04.00 søndag den 10. juli tog afsked med nogle veninder på Korsør Station. Derfra gik hun i retning mod sin bopæl i det centrale Korsør.

Generelt vil politiet, der er ved at klarlægge pigens færden, gerne i kontakt med personer, der - enten til fods eller i et køretøj - har været i området syd for Kongebroens udmunding i Tårnborgvej til syd for Halskovbroen i tidsrummet mellem 04.45 og 05.30 søndag. I det tidsrum er der nemlig observeret en ung kvinde komme gående i området.

Emilie Meng var, da hun gik fra Korsør Station, iført sort langærmet trøje med V-hals, lyseblå tætsiddende jeans og mørkeblå sportssko med hvid stribe. Hun medførte en mørkegrå taske.

Oplysninger i sagen kan gives til Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.