Nyt millionpalæ: Bille August køber villa i Hellerup

Bille August har for fjerde gang på otte år brugt store summer på en ny villa.
Bille August har igen haft den store boligpung fremme.
Bille August har igen haft den store boligpung fremme. Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix/arkiv

Bille August er ikke bange for at jonglere med store summer, når han handler på boligmarkedet.

I februar købte den 67-årige filminstruktør ifølge boligportalen Boliga en 304 kvadratmeter stor villa på Lundevangsvej i Hellerup for 16 millioner kroner.

Dermed er det fjerde gang på otte år, at Bille August har den store boligpung fremme. Og hver gang har han sikret sig en pæn fortjeneste.

Da han flyttede til Hellerup i begyndelsen af 2008, overtog han et rækkehus fra rigmanden Fritz Schur. Dengang fik en forhandlet lidt over en million af prisen i forhold til udbudsprisen på 9,95 millioner kroner. Han videresolgte boligen for 10 millioner kroner i 2009, hvor markedet stadig var hårdt ramt af finanskrisen.

Nogle af pengene blev brugt samme år, da han købte en villa på Lemchesvej i Hellerup for 26 millioner kroner. Den fik han solgt for 30 millioner kroner bare halvandet år senere, selvom det var midt i den mest dybfrosne periode under finanskrisen.
 
Herefter var det et palæ på Onsgårdsvej i Hellerup, som Bille August købte for 21 millioner kroner efter en kontant rabat på fire millioner kroner i forhold til udbudsprisen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.