Nykøbing Falster takker ja til plads i håndboldligaen

Nykøbing Falster Håndboldklub har takket ja til at blive i håndboldligaen. Det meddeler klubben onsdag aften.
Nykøbing Falsters Camilla Fangel og holdkammeraterne vil også i næste sæson være at finde i landets bedste håndboldrække.
Nykøbing Falsters Camilla Fangel og holdkammeraterne vil også i næste sæson være at finde i landets bedste håndboldrække. Foto: JENS DRESLING/POLFOTO

Onsdag morgen blev det officielt, at Skive fH trækker kvindehåndboldholdet fra Boxer Dameligaen grundet manglende økonomi.

Dermed kunne denne sæsons nedrykker fra Nykøbing Falster Håndboldklub (NFH) forblive i rækken, hvis klubben ønsker det.

Og det gør klubben.

Onsdag aften har NFH udsendt en pressemeddelelse, hvori klubben fortæller, at den har takket ja til tilbuddet fra Dansk Håndbold Forbund om at blive i landets bedste række.

- NFH har her til eftermiddag afholdt et ekstraordinært bestyrelsesmøde og har besluttet at sige ja tak til den ledige plads i ligaen, skriver klubben.

Dagen igennem har folkene bag Nykøbing Falster Håndboldklub diskuteret, om de var gearet til at blive i ligaen, når nu de havde budgetteret med en sæson i 1. division.

- Strategien har været, at vi med en smal trup og en stærk startsyver skulle vinde 1. division og derefter begynde opgraderingen, når vi var rykket op i Boxer Dameligaen, fortæller direktør i NFH, Søren Jakobsen, i pressemeddelelsen.

Opbakningen til at tage imod tilbuddet var stor fra både partnere og sponsorer, og derfor besluttede klubben at tage imod tilbuddet, ligesom den også gjorde sidste år, da Vejen EH gik konkurs.

NFH har til næste sæson blandt andre forstærket sig med landsholdsspillerne Kristina Kristiansen og Mette Gravholt, som bliver de store profiler på holdet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.