Nykøbing Falster opruster med brasiliansk plankeværk

Ved VM i 2013 blev Barbera Arenhart turneringens bedste målvogter. Næste sæson spiller hun i Boxer Dameligaen.
Målet i Nykøbing Falster bliver i næste sæson fyldt ud af Barbera Arenhart og Mette Iversen Sahlholdt.
Målet i Nykøbing Falster bliver i næste sæson fyldt ud af Barbera Arenhart og Mette Iversen Sahlholdt. Foto: Colourbox/COLOURBOX.COM

Oprykkerne til Boxer Dameligaen Nykøbing Falster Håndbold fortsætter oprustningen frem mod næste sæson.

Tirsdag melder klubben i en pressemeddelelse, at man har indgået en aftale med den brasilianske målvogter Barbera Arenhart, der i 2013 vandt verdensmesterskabet med Brasilien og samtidig blev kåret til turneringens bedste målmand.

Brasilianeren kommer til fra den rumænske klub HCM Baia Mare, som hun skiftede til sidste år. Tidligere har hun også spillet for storklubben Hypo Niederösterreich.

Aftalen med den stærke målmand er kommet i stand via hjælp fra NFH's partnere.

Klubbens nye cheftræner, Niels Agesen, glæder sig til udsigten over at have en meget rutineret målvogterduo.

- Vi får i Barbera en fantastisk håndboldmålvogter og en pige med en dejlig tiltalende personlighed og fremragende udstråling.

- Jeg tror, vi kan være med til at videreudvikle Barbera, og det glæder mig, at vi med hende og Mette Iversen Sahlholdt i målet vel nok har det mest rutinerede målvogterteam i ligaen, siger Niels Agesen.

Arenhart bliver en del af klubbens satsning mod at blive et tophold i ligaen. Tidligere har klubben indgået aftaler med landsholdsspillerne Kristina "Mulle" Kristiansen og Mette Gravholt.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.