Ny vært på 'Go' Morgen Danmark'

Karen-Helene Hjorth skifter den benhårde nyhedsdækning på TV 2 News ud med det noget blødere tv på "Go' Morgen Danmark".
- Det er jo ikke et gameshow, siger Karen-Helene Hjorth om sin nye tv-udfordring.
- Det er jo ikke et gameshow, siger Karen-Helene Hjorth om sin nye tv-udfordring. Foto: Miklos Szabo/TV 2

Karen-Helene Hjorth skifter sit faste nyhedsvært-job på TV 2 News ud med et vikariat på "Go' Morgen Danmark". Det sker i følge Kanal Frederikshavn fra slutningen af oktober.

I første omgang skal hun være vikar på programmet i slutningen af oktober og nogle weekender i november, hvilket hun glæder sig til, fortæller hun Kanal Frederikshavn.

- Det gør jo paletten endnu mere farverig. Jeg glæder mig rigtig meget til at få den mulighed og endnu større alsidighed ind i min journalistik, siger Karen-Helene Hjorth ifølge Kanal Frederikshavn.

Karen-Helene Hjorth fortæller desuden, at hun ikke ser jobbet som vært på "Go'Morgen Danmark" som værende et job som underholdningsvært:

- Det er jo ikke et gameshow. Det er et andet værtsjob med nyhedsvinkler og mere feel good tv. Når jeg går ind i News-studiet, trækker jeg skuldrene op for at være klar og på vagt. Jeg tror, jeg i højere grad skal have skuldrene nede og slappe af, når jeg går ind i studiet på Hovedbanen og Tivoli.

39-årige Karen-Helene Hjorth er opvokset i Frederikshavn og har datteren Anna-Klara sammen med Jeppe Risum.

I marts brød hun for åben skærm grædende sammen. Hun blev dybt påvirket af de grufulde terroranslag i Bruxelles og måtte have en pause fra live-dækningen. 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.