Betalt indhold

Ny undersøgelse: Derfor får mænd for lidt sex

Er du en af de mænd, der synes, at du får for lidt sex? Så kan det faktisk skyldes, at du som mand undervurderer din kvindelige partners sexlyst.

 Vi har jo alle sammen hørt klicheen ”Ikke nu skat – jeg har hovedpine”, der går på, at kvinden ofte afviser manden med denne eller en anden undskyldning, når det kommer til sex.

Dog har en ny undersøgelse vist, at denne kliché ikke holder stik. Faktisk forholder det sig sådan, at mange mænd i parforhold har tendens til at undervurdere deres partners sexlyst og derfor sjældent lægger op til en omgang lagengymnastik.

Sådan kan for lidt sex styrke parforholdet

Tidligere har andre undersøgelser konkluderet, at mænd har en større sexlyst end kvinder, hvilket gør det ekstra frustrerende for en mand, hvis han føler, at han får for lidt sex.

Alligevel kan dette ifølge forskerholdet være en fordel, at man som par ikke dyrker så meget sex, fordi manden undervurderer kvindens sexlyst.

Denne undervurdering kan nemlig gøre det romantiske bånd mellem manden og kvinden stærkere. Når manden har svært ved at få kvinden med i kanen, bliver det nødvendigt at skrue op for charmen og kæmpe mere for det, hvilket holder romantikken intakt.

Samtidig bliver sex mere spændende, når det rent faktisk forekommer, hvis man som par dyrker mindre sex end gennemsnittet.

Og det er altså disse to faktorer, der angiveligt skulle styrke parforholdet.

Mændene er selv skyld i, at de får lidt  

En anden fordel ved, at mændene sjældent tager initiativ til sex, er at de sjældnere bliver afvist.

Dette menes at være en fordel, da den tidligere nævnte undersøgelse også viste, at de parforhold, hvor den ene part føler sig afvist, når det kommer til sex, er de forhold, der lider mest.

Forskerholdet konkluderer altså, at mænd i parforhold generelt føler, at de får for lidt sex, hvilket faktisk er selvforskyldt og gavnligt for forholdet.

Sæt gang i sexlivet

Hvis du alligevel synes, at du gerne vil have lidt mere sex med din partner, kan det være, at du skal arbejde med dine evner til at tage initiativ til sex.

Mathilde Mackowski fra webshoppen Sinful.dk udtaler:

”Der er mange par, der udelukkende fokuserer på samlejet, fordi de undervurderer effekten af det gode forspil, hvor man dyrker sanseligheden og den intime samhørighed, som er en vigtig del af kærligheds – og sexlivet”

I den forbindelse anbefaler Mathilde Mackowski at give hinanden en erotisk massage, hvor der virkelig er fokus på kontakten mellem giver og modtager med det formål at skabe et forførende forspil.

 Og til en erotisk massage er en god massageolie selvfølgelig et must ifølge Mathilde Mackowski.

Betalt indhold: Leveret i samarbejde med Sinful

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.