Ny trend: Du skal KUN have 37 stk. tøj i skabet

Det er blevet moderne kun at have 37 stykker tøj i tøjskabet, fordi vi i bund og grund sjældent bruger mere end det.
Er dit skab også fyldt med tøj, du aldrig bruger - med kun 37 stykker tøj i garderoben kan du bedre overskue, hvad du har.
Er dit skab også fyldt med tøj, du aldrig bruger - med kun 37 stykker tøj i garderoben kan du bedre overskue, hvad du har. Scanpix

Du bruger sikkert altid de samme to par jeans, i mens de syv andre par ligger i skabet ... sammen med alt det andet tøj, som du enten har glemt eller næsten aldrig bruger.

Du hiver nemlig kun det ud, du har det godt i og kan spotte i mængden blandt alt det andet tøj.

Derfor er det på tide at rydde op. Og gør du det, så er du samtidig med på de internationale mode-noder, der dikterer, at du kun har mellem 24 og 37 stykker tøj i dit skab, skriver Eurowoman.

Hvorfor?

Jo, fordi de nye ”minigarderober” kan give dig flere penge mellem hænderne, mere overskud, mere plads, mere tid og du bliver en mere bevidst forbruger.

Favoritter og god kvalitet

Har du en garderobe, hvor du kun har det bedste af det bedst, så vil du undgå helt så mange dårlige tøjdage, fordi du er hoppet i tøj, du synes, du bør bruge.

Du kan også bedre foretage dine valg og slipper samtidig for at fare rundt hele foråret, fordi du er besat af at købe det rigtige og smarte tøj hver måned – med en minigarderobe, så har du allerede det mest af det, du har brug for.

Se også:

Modeekspert Chris Pedersen ser udviklingen som et symbol på den tid, vi lever i lige nu:

- Der er et par forskellige ting på spil. Først og fremmest tror jeg, fænomenet er en naturlig del af den økonomiske virkelighed. I modsætning til 90’ernes superforbrug, føles det i dag nærmest tacky at flache for meget og for dyrt forbrug, siger han.

MEN et helt skrabet tøjskab opfordrer fænomenet nu ikke til.

Det skal være kvalitet, du køber. Det skal kunne holde til noget og være i et design, du kan holde ud af have på igen og igen … og så skal det kunne mikses på kryds og tværs.

Det skal altså ikke altid være nyt-nyt-nyt, for det er yt-yt-yt.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.