Ny "Støjberg"? V-profil raser over bif-gængere

En ”skinger blondine” og et ældre ægtepar stjal opmærksomhed fra den pistolskydende, forførende og martini-drikkende agent 007, og det faldt Jakob Engel-Schmidt for brystet.
"Jeg er så træt af mennesker, der ikke kan finde ud af at
udvise et minium af hensyn og overholde helt normale regler for opførsel i det
offentlige rum," skriver Jakob Engel-Schmidt på Facebook.
"Jeg er så træt af mennesker, der ikke kan finde ud af at udvise et minium af hensyn og overholde helt normale regler for opførsel i det offentlige rum," skriver Jakob Engel-Schmidt på Facebook. Foto: Jonas Skovbjerg Fogh /Scanpix

Nuværende integrationsminister Inger Støjberg (V) skabte stor debat, da hun i februar skrev et Facebook-opslag om støjende indvandrer-drenge i biografen.

Nu er det Jakob Engel-Schmidt, tidligere V-folketingsmedlem, formand for Venstres Ungdom og markant debattør, som er ude med riven efter uopdragne biografgængere.

En ”småskinger blondine med afbleget hår og en stemmeføring som en svejsemaskine” og et muligvis nordsjællandsk ældre ægtepar var godt i gang med at ødelægge biografoplevelsen for den tidligere iværksætterordfører.

De snakkede nemlig løs under James Bond-filmen.

”Når den skingre blondine ikke snakker, forklarer, kommenterer og udlægger Herren på bagerste række handlingen til de nærliggendes rækkes meget begrænsede begejstring,” skriver Jakob Engel-Schmidt på Facebook.

Og han mener, at det er en udvikling, som tager fart: Dårlig opførsel er simpelthen ved at blive en folkesygdom, og den rammer ikke kun blondiner eller i ghettoer, skriver Jakob Engel-Schmidt.

Han kom ikke i Folketinget ved valget i år og er nu direktør for erhvervsuddannelserne på Niels Brock.

Læs hele opslaget her:

Hold nu kæft tænker jeg, så højt at jeg næsten kommer til at sige det. Istedet udsteder jeg høfligt et bestemt "schhhhh"...

Opslået af Jakob Engel-Schmidt på 4. november 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.