Ny Silkeborg-træner skal udvikle fremtidens talenter
Kim Poulsen er valgt som afløser for Jesper Sørensen, fordi han har erfaring med at udvikle unge spillere.
Af leveret af Nyhedsbureauet Newspaq
MERE


Den nye cheftræner i Silkeborg IF, Kim Poulsen, får som hovedopgave at udvikle klubbens egne talenter, så man fremover kan bruge færre penge på at hente spillere til udefra.

Poulsen har i tidligere job demonstreret disse egenskaber, og han glæder sig til at bidrage til, at klubbens langsigtede vision lykkes.

- Jeg kommer til Silkeborg med stor viden om og erfaring i, hvordan man kan udvikle spillerne især teknisk/taktisk og mentalt, og jeg glæder mig til at sætte fokus på samspillet mellem de tekniske færdigheder og den taktiske perception.

- En måde at træne på, som jeg mener, er nøglen til at udvikle spillerne til at kunne præstere på højt niveau og dermed skabe grundlaget for gode resultater i Silkeborg, siger han i en pressemeddelelse.

Kim Poulsen er 55 år og har i mere end 25 år arbejdet som fodboldtræner. Ikke kun herhjemme, hvor han har stået i spidsen for hold som Viborg, Vejle og Næstved, men i også i udlandet.

Han har således været ungdomslandstræner i Singapore, ligesom han både har haft ansvaret for Tanzanias U21- og A-landshold.

Kim Poulsen tiltræder 1. januar.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.