Ny Real-træner afviser bøvl med Ronaldo

Real Madrids nye træner, Rafael Benitez, afviser, at han skulle have problemer med Cristiano Ronaldo.
Real Madrids Cristiano Ronaldo har masser af vindermentalitet. Det siger hans nye træner Rafael Benitez, som afviser, at have problemer med fodboldstjernen.
Real Madrids Cristiano Ronaldo har masser af vindermentalitet. Det siger hans nye træner Rafael Benitez, som afviser, at have problemer med fodboldstjernen. Foto: Andrew Brownbill/AP

Spanske medier har i flere dage meldt om spændinger mellem Real Madrids nye træner Rafael Benitez og verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo.

De rygter nedtoner Rafael Benitez torsdag, hvor han talte med pressen i Melbourne, hvor Real Madrid fredag møder Manchester City i sin sidste kamp i Australien i sæsonoptakten.

- Heldigvis har jeg i denne uge haft lejlighed til at tilbringe en hel del dage med ham, og jeg kan sige, at han har en god vindermentalitet. Han kan lide at vinde, og det er derfor, at han er verdens bedste fodboldspiller, siger Rafael Benitez.

- Jeg ville ønske at alle spillere havde det samme ønske om at vinde og være konkurrencedygtig. I har alle set ham træne i denne uge, og jeg tror, at hans præstationer er helt som de skal være, siger træneren til de mange medier på pressemødet.

Rafael Benitez fortalte også, at han har talt en del med Ronaldo om fodbold, og han roser ham for sin indstilling.

Ronaldo spillede en halvleg, da Real Madrid lørdag tabte til AS Roma efter straffesparkskonkurrence.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.