Ny nedtur for Annette Heick: Må forlade huset

Det er ved at være nok nu, siger Annette Heick, der ikke kan være i sit eget hus.
Parret vil snart gerne have en pause fra fortrædelighederne.
Parret vil snart gerne have en pause fra fortrædelighederne. Foto: Scanpix

Den 44-årige sangerinde Annette Heick og hendes mand, Jesper Vollmer på 42 år, er stødt ind i et praktisk problem. De er tvunget til at forlade deres hus nær Malmö.

»Sagen er den, at midt i vores fortrædeligheder er der opdaget svamp på vores hus. Ikke indenfor, men på ydervæggene. Det er en udskrivning på 700.000 kroner, forsikringen dækker ikke, og det betyder, at vi må gøre det, der er bedst for os på den lange bane økonomisk. Vi sælger vores hus og bygger et nyt hus!« siger parret til Billed-Bladet.

Det nye hus skal ligge lige ved siden af. Det kan lade sig gøre, fordi deres grund består af to matrikler. De praktiske anstrengelser kommer efter en voldsom tid, hvor Jesper Vollmer under en ferie i Thailand januar 2015 blev ramt af en stor bølge, brækkede nakken og blev erklæret delvis invalid - og måtte sige farvel til sit job som køkkenchef hos Kongehuset.

Det havde omkostninger for hverdagen, og de måtte gå til parterapi.

Efter ulykken startede de firmaet RÅ på Bornholm, som er et konferencested for virksomheder. Og da han er handicappet og uden job, mens hun ofte arbejder i Jylland, bliver husbyggeriet lidt af en mundfuld.

Det får Annette Heick til at sige til ugebladet, at hun ønsker en pause.

Nu har parret tænkt sig at skifte husets vægge og sælge det.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.