Ny elektronik-butik kommer til Danmark

NetOnNet hedder det koncept, som ejerne vil sætte i stedet for ComputerCity. Butikkerne skal være større og såkaldte lagershops.
Konceptet er navngivet NetOnNet og får i første omgang hjemme i den nu gamle ComputerCity i Glostrup
Konceptet er navngivet NetOnNet og får i første omgang hjemme i den nu gamle ComputerCity i Glostrup Foto: Iris/Scanpix/modelfoto

Onsdag kom det frem, at knap 100 ansatte i elektronikkæden ComputerCity skulle fyres som en konsekvens af, at kædens svenske ejere lukkede ni af ti butikker i Danmark.

Men nu fortæller ejerne, at de vil samle hele deres nordiske satsning under samme en hat med samme varemærke og koncept.

Det betyder e-handel og en gigantisk lagershop, afslører elektronikkædens ejere, Netonnet Group.

Konceptet er navngivet NetOnNet og får i første omgang hjemme i den nu gamle ComputerCity i Glostrup. Den ombygges til en såkaldt NetOnNet Lagershop, og samtidig åbner koncernen en ny netbutik med et stort udbud af elektronik.

- Vi har tidligere informeret om, at vi arbejder for at samle virksomheden under varemærket NetOnNet, og at vi ønsker at foretage en stor satsning ved at ekspandere og udvikle NetOnNets selvbetjenings koncept samt e-handel, siger Susanne Ehnbåde, VD i Netonnet Group i en pressemeddelelse.

Konceptet har i flere år været på markedet i Sverige, hvor der er 15 af de såkaldte lagershops, mens den første åbner i Norge til efteråret.

Nye lejemål søges

ComputerCity fik 24 år på det danske marked. Én af årsagerne til at forvandle ComputerCity til et lavpriskoncept er, at man har behov for lejemål, der er cirka tre gange større end de nuværende lejemål. Samtidig skal der skal være højere tilgængelighed og bedre parkeringspladser for kunder.

Det siger landechef Susanne W. Larsen til Ekstra Bladet.

Hun fortæller samtidig, at man nu går i gang med at finde mulige nye lejemål, som kan indeholde NetOnNet-lagershops, og at ombygningen af varehuset i Glostrup vil begynde i foråret.

Ingen udstilling

- I og med at vi har brug for flere kvadratmeter, så er det også fordi, vi får et bredere produktsortiment. Derudover skal kunderne hjælpe sig selv lidt mere nu. Det er i højere grad et selvbetjeningskoncept. Kunden kan for eksempel derhjemme bestille produktet og enten få det sendt eller selv hente det i varehuset. Der vil stadig være medarbejdere i varehuset, der kan hjælpe og som har ekspertisen til det, siger Susanne W. Larsen til Ekstra Bladet.

Hun fortæller desuden at NetOnNet-konceptet også betyder, at varerne kun findes i deres indpakning i butikken - der er således ingen varer udstillet.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.