Ny busrute: Fra Jylland til Bornholm

Nu kan man købe busbillet med færge inkluderet - hele vejen til Bornholm.
Dette er en gammel rute. Den nye rute får nummer 700 og tager passageren hele vejen fra Aarhus til Bornholm.
Dette er en gammel rute. Den nye rute får nummer 700 og tager passageren hele vejen fra Aarhus til Bornholm. Scanpix / Arkivfoto

 Har du planer om at holde ferie på Bornholm denne sommer, er der kommet en ny, bekvem mulighed for jyder og fynboer for at komme til solskinsøen.

Det skriver Jysk Fynske Mediers rejsemagasin.

Som passager kan man nu kombinere sin billet hos Eurolines og Rute 700 med Born- holmerfærgen.

Det betyder, at man kan stige på Eurolines- bussen fra Aarhus til København. Her kan man med billetten i hånden fortsætte rejsen med Rute 700, der dagligt kører fra Køben- havn til Ystad og kører om bord på færgen, der sejler til Bornholm.

- Rute 700 kører som den eneste om bord på færgen til Bornholm, hvilket betyder, at man slipper for at skulle slæbe sin bagage om bord, ligesom bussen holder ere steder på solskinsøen, siger Maike Fiil fra Danske Færger.

Normalprisen for billet til den nye busrute fra Aarhus til Bornholm med stop i Vejle, Odense, København, Københavns Lufthavn, Rønne, Aakirkeby, Nexø og Svaneke er 460 kroner (Vejle 438 kroner og Odense 420 kroner). I den pris er inkluderet bus og færge, mens det koster 160 kroner at få cyklen med.

Ifølge Maike Fiil tilbyder selskaberne på alle afgange et begrænset antal billetter til en
samlet pris fra 150 kroner, Aarhus/København og København/Bornholm. (fra Vejle 140 kroner og Odense 130 kroner).

- Ønsker man at supplerer transporten til Bornholm med et ophold, kan denne kombination som en nyhed købes på danskoferie. dk, siger hun.

I begge retninger mellem København og Jylland er det muligt at tilkøbe en såkaldt "Plus"-plads, der indebærer ekstra god ben plads, fri kaffe og vand. Prisen for dette er 40 kroner.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.