Ny bog: Løkke ville rive Kristian Jensen med i faldet

Lars Løkke skulle angiveligt have fortalt Kristian Jensen at han "ville tage ham med ned", hvis det kom til et formandsvalg. Det skriver ny bog, der går tæt på venstres ekstraordinære landsmøde efter skandalen om Løkkes tøjsag.
Det var bestemt ikke et møde med god stemning, der blev holdt mellem Lars Løkke og Kristian Jensen afslører ny bog.
Det var bestemt ikke et møde med god stemning, der blev holdt mellem Lars Løkke og Kristian Jensen afslører ny bog. Foto: Scanpix

"Aftalen i kælderen" hedder en ny e-bog, der går tæt på netop det møde Lars Løkke, Kristian Jensen og tre andre venstrefolk holdt i kælderen under Odense Congress Center, skriver politiken.dk.

Det ganske særlige møde blev holdt efter 6 timers landsmøde, hvor man vejede for og imod et formandsvalg mellem netop Kristian Jensen og Lars Løkke på grund af hans tøjsag.

Netop det møde afværgede som bekendt et formandsvalg, og derfor har pressen spekuleret meget i, hvad der egentlig blev sagt på mødet.

Tidligere har der været spekuleret i, om der var en trussel fra Lars Løkkes side om at ville opstille Søren Gade som kandidat, hvis det kom til et formandsvalg, hvilket skulle have været årsagen til, at Kristian Jensen ikke ønskede at stille op.

Den teori understøttes i bogen, der skriver at Løkke skulle have fortalt Kristian Jensen at han "ville tage ham med ned", hvis han røg som formand.

Der skulle i det hele taget have været en noget anspændt stemning ved mødet. Således beskriver bogen at Kristian Jensen skulle have spurgt Hernings borgmester, Lars Grarup, der også var til stede ved mødet, hvad fanden han egentlig lavede til mødet.

Da Lars Grarup efterfølgende havde forsøgt at tale Kristian Jensen fra et formandsopgør med henvisning til opgøret mellem Poul Nyrup og Svend Auken, skulle Kristian Jensen direkte have sagt: "Ved du hvad, nu må du egentlig godt skride".

 

E-bogen (også kaldet en single) er til salg via forlaget Zetlands hjemmeside Zetland.dk.

Kilde: Politiken.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.