Ny Allan? Fodboldstjerne med i Vild med dans

Allan Simonsens arvtager er fundet - på dansegulvet.
John "Faxe" skal på udebane - han er med i årets 'Vild med dans ...'
John "Faxe" skal på udebane - han er med i årets 'Vild med dans ...' Foto: SCANPIX arkiv

Godt nok erklærede den konservative politiker Rasmus Jarlov i går, at han som ny 'Vild med dans'-deltager har fodboldlegenden Allan Simonsen som forbillede i dansekonkurrencen.

Men nu får han konkurrence af en ægte 'Allan' på dansegulvet.

Fodboldlegenden John ”Faxe” Jensen, 50 år, skal nemlig være med i dette års ’Vild med dans’, skriver tv2.dk.

John Faxe Jensen er tidligere blevet spurgt, om han ville være med det populære program, men en særlig oplevelse sidste år gjorde, at han i år sagde ja.

- Sidste år lavede jeg et faldskærmsudspring med en kammerat fra fire kilometers højde, og efterfølgende blev vi enige om, at vi ville prøve at udfordre os selv og kaste os ud i noget grænseoverskridende hvert år. Så da de ringede i år, tænkte jeg, at det måske var tid, siger han til TV 2 og fortæller, at han også fik programmet anbefalet af flere gode venner, der før har medvirket.

Den legendariske fodboldspiller er især kendt for at være med til at sikre Danmark EM-guldet i 1992, da han ”ramte bolden lige i røven” og scorede første mål i finalen. Men på dansegulvet er han knap så erfaren.

- De danse, vi skal danse, er helt nye for mig, men når jeg er til fest, kan jeg sagtens komme ud på dansegulvet, men så er det jo i de sene nattetimer, hvor man tror, man ligner John Travolta og Fred Astaire, siger han grinende og afslører over for TV 2, at det han er allermest nervøs for ved programmet, er at glemme trinene og gå helt i sort.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.