Nurrhh ... Se ekstremt søvning vagthund passe på baby

På de sociale medier falder folk i svime over denne video. Man forstår godt hvorfor.
Jeg vogter her! Ingen skal komme nær min baby ... Det er bare pokkers, at man bli'r så zzz ... træt ... zzz ...
Jeg vogter her! Ingen skal komme nær min baby ... Det er bare pokkers, at man bli'r så zzz ... træt ... zzz ... Screendump, Facebook

Hvis du har et par minutter til rådighed og trænger til at trække på smilebåndet og se noget rigtigt kært, så bør du kigge på videoen af den vildt nuttede hundehvalp, der kæmper en brav kamp mod søvnen, fordi det lille kræ bare VIL holde sig vågen og passe godt på babyen. Vi har indlejret videoen nederst i artiklen, hvor du blot skal trykke på pilen for at afspille den.

Men spædbarnet sover så sødt og godt, at det smitter ... Og så er det altså svært at holde øjnene åben, selv om man er en stor og farlig vagthund på en vigtig mission.

Hunde har været en del af menneskefamilierne i mange, mange år. Vores forfædre i stenalderen indførte hunde som tamme dyr. Hunde og mennesker forstår nemlig hinanden godt. Hunde er ligesom mennesker sociale individer, som lever i grupper, der er opbygget i et hieraki.

Og vovserne ser det som deres arbejdsopgave at passe på flokken - ikke mindst - som i dette tilfælde - den lille baby-guldklump.

Little puppy falls asleep with baby!

Posted by Quiznatic Media on 30. marts 2015

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.