Nu viser Christiane babybulen frem

I mange måneder holdt hun sin graviditet skjult, men på sin blog viser Christiane Schaumburg-Müller nu for alvor maven frem.
Christiane Schaumburg-Müller viser babybulen frem.
Christiane Schaumburg-Müller viser babybulen frem. Foto: J¯rgensen Jakob/Polfoto

Det kom bag på de fleste, da et af Danmarks mest celebre par gik fra hinanden i juni 2015, men endnu større var overraskelsen, da Christiane Schaumburg-Müller for nylig afslørede, at hun og rapperen Liam O'Connor igen er sammen og oven i købet venter et barn.

Nu er hun fem en halv måned henne i sin graviditet. Dermed kan den blonde tv-vært ikke længere skjule den voksende mave, og på chrichri.dk viser hun babybulen frem.

Her fortæller hun også ærligt, hvordan hendes graviditet har været alt andet end rosenrød.

- De første fire måneder + af min graviditet var ikke nær så romantiske, som jeg havde fået fortalt af samtlige af mine veninder. Menuen stod på døgnkvalme og opkast op til 7 gange dagligt - konstant. En "skøn" cocktail af influenza blandet med tømmermænd, fortæller hun på chrichri.dk

Alligevel er hun selvsagt jublende lykkelig over at skulle være mor for første gang.

- Lykken gennemsyrer min krop på alle tænkelige måder, og jeg er et sted i mit liv, hvor smilet ingen ende vil tage. Dette er uden tvivl også begyndelsen på en bekymringsrus, der kun vil vokse i takt med, at livet inden i mig vokser, skriver hun.

Se Christiane Schaumburg-Müllers fine babybule her og læs hele hendes indlæg her

 

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.