Nu taler Marys bror om bizar Facebook-opdatering

Artiklen om påstået strid i kronprinsesse Marys familie er løgn, lyder det nu.
- Jeg kan bekræfte, at hele Facebook-opslaget er falsk, skriver Marys bror, John Stuart Donaldson, i en mail til Ekstra Bladet.
- Jeg kan bekræfte, at hele Facebook-opslaget er falsk, skriver Marys bror, John Stuart Donaldson, i en mail til Ekstra Bladet. Foto: Scanpix/arkiv

Det vakte opsigt, da det store britiske medie Daily Mail i sidste uge udkom med en artikel, hvori det blev antydet, at Mary ligger i vilde stridigheder med sin familie i Australien.

"Er prinsesse Mary af Danmark involveret i en bitter familiefejde?" spørges det i overskriften i artiklen hos Daily Mail, der dagligt har 11 millioner læsere.

Men nej, det er Mary ikke, lød det først i et usædvanligt skarpt svar fra kongehuset - og nu afviser også Mary bror den lodne historie.

- Jeg kan bekræfte, at hele Facebook-opslaget er falsk, skriver Marys bror, John Stuart Donaldson, i en mail til Ekstra Bladet.

I artiklen hævdes det, at Mary ikke længere på talefod med sin søster, og at hendes bror har helt opgivet at invitere kronprinsessen med på ferie. 'Beviset' på familiefighten har avisen fundet på Facebook, nærmere betegnet på et opslag fra august sidste år, hvor Marys bror, John Stuart Donaldson, har lagt et billede op på  det sociale medie.

Til billedet har han skrevet, at han nyder ferien med sine søstre i Rom. I en kommentar til billedet skriver kronprinsessens far, John Dalgleish Donaldson, at han håber, de alle tre har det godt  - efterfulgt af en skjult hentydning til Mary:

- Har hun, hvis navn ikke skal nævnes, afvist at rejse med jer, eller gav I hende aldrig tilbuddet, spørger han?

Men hele opslaget er altså nu blevet skudt ned som løgn af Marys bror.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.