Nu bliver disse Netto-butikker døgnåbne

- Det bliver rigtigt interessant at teste af, siger distriktschef i Netto, Brian Dybdahl Henriksen.
- Hverdagen bliver meget nemmere for både medarbejdere og kunder, siger Brian Dybdahl Henriksen, der har ansvaret for 13 Netto-butikker i Nordsjælland.
- Hverdagen bliver meget nemmere for både medarbejdere og kunder, siger Brian Dybdahl Henriksen, der har ansvaret for 13 Netto-butikker i Nordsjælland. Foto: Scanpix/arkiv

Døgnåbne Netto-butikker har indtil videre været forbeholdt Storkøbenhavn samt nogle af landets største byer, men fra 1. april bliver det også en mulighed for kunderne i Nordsjælland.

Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Netto har valgt at holde åbent døgnet rundt i to butikker i Frederikssund og Hillerød. Discountkæden har i forvejen seks døgnåbne butikker landet over, heriblandt Lyngby, og det er erfaringerne fra de butikker, der nu er en af årsagerne til, at der nu bliver føjet to ekstra butikker til listen.

- Det bliver rigtigt interessant at teste af. Vi har været gode til at lave det i de største byer, men jeg tror også, at der er et behov i Nordsjælland, siger distriktschef i Netto, Brian Dybdahl Henriksen.

Han forventer ikke, at horder af hungrende butikskunder vil vælte ind ad døren midt om natten, men til gengæld bliver der mulighed for at fylde varer op og på den måde give en bedre service til næste dag.

- Hverdagen bliver meget nemmere for både medarbejdere og kunder, siger Brian Dybdahl Henriksen, der har ansvaret for 13 Netto-butikker i Nordsjælland.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.