Norwegian vil flyve til Caribien og Las Vegas

Danskere kan fremover rejse til tre nye destinationer med nye langdistanceruter fra København.
Norwegian vil fra 6. november i år begyndte at flyve fra København til Caribien og Las Vegas en gang om ugen.
Norwegian vil fra 6. november i år begyndte at flyve fra København til Caribien og Las Vegas en gang om ugen. Foto: Creative Commons/free

Det bliver fremover muligt at flyve med rutefly til Las Vegas, Puerto Rico og Sankt Croix fra København.

Sådan lød ordene fra Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian, på et pressemøde i Københavns Lufthavn.

Og det er gode nyheder, at danskerne får bedre muligheder for at rejse til caribiske sandstrande, sagde Dansk Vestindiens Turistdirektør i Skandinavien og Finland, Karin Gert Nielsen på pressemødet.

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes at få en ugentlig flyvning fra næste vinter, sagde hun og forklarede, at det typisk trækker mest i det ældre segment at komme til den tidligere danske koloni.

- Det er typisk det grå guld, der tager derud. Og det er typisk på grund af historien, sagde hun.

Hun forventer, at omkring 24.000 danskere vil besøge øerne i 2017. Det er et skøn, der blandt andet bygger på de nye afgange, der efter planen vil flyve danskere til den caribiske ø en gang ugentligt fra den 6. november.

- Vi er allerede i fuld gang med forberedelserne til 2017, 100-års markeringen af salget af øerne til USA, og denne nyhed vil helt sikkert være med til at booste antallet af besøgende til De Dansk Vestindiske Øer, og den anden vej, siger hun.

Norwegian er det næststørste flyselskab i Skandinavien og det tredjestørste lavprisselskab i Europa med cirka 4500 ansatte.

I 2014 rejste 24 millioner passagerer med selskabet.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.