Norwegian sender fly til strandede danskere i Nice

En del af de strandede flypassagerer i Nice kan komme hjem til Danmark søndag eftermiddag.
Voldsomme regnmængder i det sydøstlige Frankrig har kostet 13 mennesker livet og har kostet ødelæggelser og store problemer for trafikken. Her ses kraftig regn på Nice stadium, hvor en fodboldkamp mellem Nice og Nantes lørdag måtte stoppes. (AP Photo/Lionel Cironneau)
Voldsomme regnmængder i det sydøstlige Frankrig har kostet 13 mennesker livet og har kostet ødelæggelser og store problemer for trafikken. Her ses kraftig regn på Nice stadium, hvor en fodboldkamp mellem Nice og Nantes lørdag måtte stoppes. (AP Photo/Lionel Cironneau) Foto: Lionel Cironneau/AP

Flyselskabet Norwegian må nu sende et ekstra fly til Nice for at hente strandede passagerer i området, hvor voldsomme regnmængder har kostet mindst 13 mennesker livet.

Norwegian skulle have haft en afgang fra Nice til København lørdag aften, men den blev aflyst på grund af det voldsomme vejr. Selskabet har 157 passagerer ventende i lufthavnen.

- Flyet afgår søndag klokken 15:30. Dagens øvrige flyvninger til og fra Nice afgår normalt, oplyser Norwegians informationschef, Daniel Kirchhoff.

De voldsomme regnmængder i det sydøstlige Frankrig rammer en række danske turister, der på grund af uvejret har været fanget i lufthavnen i Nice.

Nyhedsbureauet AFP beretter, at op mod 500 turister, hvoraf "størstedelen" er briter og danskere, sidder fast i lufthavnen, da deres afgange er blevet aflyst på grund af regnen.

De store mængder nedbør ved den franske riviera har blandt andet fået floden La Brague til at gå over sine bredder, hvilket har sendt farlige bølger gennem gaderne.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.