Nordjyder fandt 70 cm lang slange i hæk: Er det din?

Borgere fandt 70 centimeter slange i en hæk i Nibe. Er det din kæleslange, så har du tre uger til at hente den hos slangetæmmer Peter Løve i Aars.
Er denne snog din, så har slangetæmmer Løve den i sin varetægt de næste tre ugers tid.
Er denne snog din, så har slangetæmmer Løve den i sin varetægt de næste tre ugers tid. Foto: Nordjyllands Politi

Nogle borgere fik sig ved 21-tiden tirsdag aften lidt af en overraskelse ved stadion i Nibe. Her opdagede de nemlig en slange i en hæk.

De tilkaldte klogt nok ordensmagten, som dog måtte tilkaldte yderligere forstærkning. Politiet ringede derfor til en slangetæmmer.

Ud rykkede slangetæmmer Peter Løve, og han kunne på stedet konstatere, at der var tale om en amerikansk kornsnog på 60-70 centimeter. Sådan en krabat er muligvis ikke rar at se på, men den er ufarlig.

Ifølge Nordjyske vurderer Peter Løve, at der er tale om en slange, der er flygtet fra sin tilværelse som kæleslange, da den er meget udbredt

- I mange terrarier bliver der simpelthen for varmt for slangerne i løbet af sommeren, og de er dygtige udbryderkonger, så hvis der bare er den mindste mulighed for, at de kan snige sig sig ud, så lykkes det ofte, siger Peter Løve til avisen.

Kan hentes i Aars

Peter Løve tog slangen i sin varetægt i Aars, hvor den forbliver i karantæne i omkring tre uger, hvorefter den vil kunne overdrages til en ny ejer, som slangetæmmeren finder.

Medmindre - naturligvis - at den rette ejer henvender sig.

Så hvis dit terrarie er tomt, og du savner en cirka 70 centimeter snog, der ligner den på billedet, så kan du henvende dig til slangetæmmer Løve. Han kan fanges på mobil 4088 2082.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.