Nordjyde bliver Lotto-millionær: Nu kan jeg betale min gæld af

En kvinde i halvtredserne blev noget paf, da hun fandt ud af størrelse på sin Lotto-gevinst. Nu vanker der store sommergave til børnene.
Gælden skal væk som noget af det første, siger Lotto-vinderen, som er en kvinde i halvtredserne fra Nordjylland.
Gælden skal væk som noget af det første, siger Lotto-vinderen, som er en kvinde i halvtredserne fra Nordjylland. Foto: Scanpix/arkiv

- Jeg siger ikke noget til nogen, før pengene er på min konto. Jo, måske min bank, som får at vide, at jeg gerne vil betale min gæld af. Det bliver helt fantastisk at kunne det.

Det siger en kvinde fra Nordjylland efter hun fik forvandlet en Lotto-kupon til en gevinst på én million kroner.

Lignede en almindelig tirsdag

Det så ellers ud til at blive en helt almindelig tirsdag for kvinden, men da hun kom ned i spillekiosken Vegas i Brovst for at få tjekket sin kupon og købe en ny, blev det i stedet til en helt ualmindelig tirsdag.

- Kioskejeren kører min kupon igennem, og så siger han, at jeg har vundet 37 kroner, men at jeg også skal ringe til Danske Spil. For jeg har vundet noget ekstra. Så peger han på et skilt i butikken, hvor der står, at her er vundet en ekstra million og siger: ”Jeg kan ikke love noget, men det kan godt være dig”, fortæller kvinden.

Jo, den er god nok

Da kvinden ikke vil glæde sig unødigt og tro alt muligt, går hun straks ud i bilen og ringer til Danske Spil.
Her får hun at vide, at den er god nok.

- En flink ansat siger, at jeg ganske rigtigt har vundet 37 kroner og en million. Så blev jeg helt paf. Men jeg er så glad, det er helt surrealistisk, siger den glade vinder.

Selvom kvinden var noget rundt på gulvet, får hun dog hurtigt samlet sig, får startet bilen og sat kursen mod Aabybro. Her går hun i banken og indleverer vinderkuponen.

Gaver til børnene

Udover at betale sin gæld, så kan det også godt være, det bliver til en rejse og gaver til familien.

- Mine børn skal nok have en stor sommergave i år, men det er tanken om at kunne blive helt gældfri, der virkelig gør mig glad. Det er virkelig en gave, siger vinderen.

 

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.