Nøgencowboys frække valgplakater forsvundet

Løsgængeren John Erik Wagner har mistet 96 af 100 frække valgplakater.
Dagens plakathøst. Wagner har kun fået fire nøgenplakater med hjem. Resten er pist væk ...
Dagens plakathøst. Wagner har kun fået fire nøgenplakater med hjem. Resten er pist væk ... Privatfoto

Han har fået omtale langt ud over Danmarks grænser for sin pivfrække valgplakat, hvor han poserer spiltternøgen, kun iført cowboyhat og pistolbælte.

I dag var løsgængeren John Erik Wagner ude for at samle valplakaterne ind igen, men det stod hurtigt klart for ham, at der ikke var så meget at komme efter.

'Penis-plakaterne' er simpelthen forsvundet som dug for solen. John Erik Wagner havde sat 100 op, men har kun fået fire med sig hjem igen.

Læs også: Splitternøgen folketingspolitiker går til kamp for de ledige

- De er blevet klippet ned, siger han til Avisen.dk.

- Og det har jeg det egentlig fint nok med. Jeg er sikker på, de bliver brugt til noget positivt, siger den politisk engagerede "sherif fra Amager", der har oplevet kæmpe international interesse på grund af plakaterne.

- Der er nogen, der siger, at plakaterne måske bliver et samlerobjekt. De er ret vilde med dem ovre i USA, siger John Erik Wagner.

Folketingsvalget var, siger han, det sidste han stillede op til. Og man må sige, at han slutter på toppen med den massive medieomtale af nøgen-plakaten.

- Jeg har fået en succes med min plakat, og på den måde føler jeg mig som en vinder. Under valgkampen har det føltes som om, plakaten arbejdede for mig. Og hvem ved - det bliver den måske ved med at gøre, smiler John Erik Wagner, der forestiller sig, at han nu hænger nøgen på væggene hos studerende, måske i et bryggers eller "et sted, hvor der er en bar."

John Erik Wagner ved endnu ikke, hvor mange stemmer han fik ved gårsdagens valg.

- Men jeg håber, jeg fik over 111. Det fik jeg nemlig ved sidste valg.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.