Nøddesbo banker Aalborg: Svært at have ondt af dem

FC Barcelona var klasser over Aalborg i 1/8-finalen i Champions League. Holdet holdt trykket hele vejen.
FC Barcelonas Målmand Perez De Vargas scorede et mål direkte på udkast. Alle mand leverede en professionel indsats for FC Barcelona mod Aalborg søndag.
FC Barcelonas Målmand Perez De Vargas scorede et mål direkte på udkast. Alle mand leverede en professionel indsats for FC Barcelona mod Aalborg søndag. Foto: RENÉ SCHÜTZE/POLFOTO

FC Barcelona vandt med 20 mål over Aalborg Håndbold, da de to hold mødtes i Jutlander Bank Arena i Champions Leagues 1/8-finale søndag.

Sejren var umiddelbart ikke et mål for stor, for den blev skabt støt og roligt. 6-15 ved pausen blev til 11-31 ved slutsignalet.

FC Barcelonas danske landsholdsspiller Jesper Nøddesbo glæder sig over, at det spanske hold præsterede godt i 60 minutter, og så er det bare ærgerligt for modstanderne.

- Det er svært at have ondt af dem. Vi gjorde vores arbejde godt, og det var vi bedre til, end aalborgenserne var til at gøre deres, siger Jesper Nøddesbo, som ikke havde forventet en så let kamp i Aalborg.

- Sidste år havde vi en kamp mod Aalborg, hvor de hang på længe, så vi havde forventet en mere tæt kamp, fortsætter Barcelonas danske stregspiller.

Aalborg og FC Barcelona mødes i returkampen i 1/8-finalen i Champions League om en uge i Barcelona.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.