Nikolaj Jacobsen og Mads Mensah snupper tysk mesterskab

Rhein-Neckar Löwen vandt en pligtsejr over N-Lübbecke og sikrede sig dermed klubbens første tyske mesterskab.
Nikolaj Jacobsen og Rhein-Neckar Löwen vandt søndag det tyske mesterskab foran Flensburg-Handewitt. Arkivfoto.
Nikolaj Jacobsen og Rhein-Neckar Löwen vandt søndag det tyske mesterskab foran Flensburg-Handewitt. Arkivfoto. Foto: Lukas Schulze/Polfoto

Alt andet end en sejr og et tysk mesterskab søndag eftermiddag ville have været en stor skuffelse for Rhein-Neckar Löwen.

Og håndboldholdet, der har Nikolaj Jacobsen som cheftræner, levede da også op til favoritværdigheden og vandt en komfortabel sejr på 35-23 ude over Tus N-Lübbecke, som allerede var rykket ud af Bundesligaen.

Ud over Nikolaj Jacobsen var den danske landsholdsspiller Mads Mensah Larsen også med til at vinde det tyske mesterskab sammen med Rhein-Neckar.

Mads Mensah kom dog først sent i kampen på tavlen med en scoring til 25-14 i midten af anden halvleg, da venstrebacken udnyttede en friløber.

Rhein-Neckar vidste på forhånd, at en sejr ville være nok til at sikre førstepladsen i Bundesligaen foran danskerklubben Flensburg-Handewitt, som inden sidste spillerunde haltede et enkelt point efter.

Flensburg, der blandt andre råder over danskerne Lasse Svan Hansen, Thomas Mogensen og Anders Eggert, vandt uden problemer sin hjemmekamp over Bergischer, så Rhein-Neckar havde ikke råd til at slække på tingene.

Fløjen Uwe Gensheimer, som forlader Rhein-Neckar efter denne sæson, scorede kampens sidste mål til slutresultatet 35-23.

Rhein-Neckar vandt Bundesligaen med 56 point efter 32 kampe, mens Flensburg endte på 55 point.

THW Kiel vandt søndag 32-23 hjemme over Bittenfeld og blev nummer tre i rækken med 50 point.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.