Nikita Klæstrup: "Jeg har en ret pæn krop"

I et nyt blogindlæg fortæller Nikita Klæstrup om, hvordan hun har det med de mange negative kommentarer, hun modtager på sociale medier.
Nikita Klæstrup plejer ikke at lade sig gå på af negative kommentarer, men nu er det for meget, skriver hun i blogindlægget.
Nikita Klæstrup plejer ikke at lade sig gå på af negative kommentarer, men nu er det for meget, skriver hun i blogindlægget. Foto: Flindt Mogens/Polfoto

Blogger og politiker Nikita Klæstrup er kendt for glædeligt at dele billeder sin velformede krop på sociale medier. Men det er ikke alle, der er lige søde mod hende i kommentarfelterne.

I et indlæg på sin blog www.nikitaklaestrup.dk fortæller hun ærligt om, hvordan hun har det med de mange negative kommentarer, som billederne også afføder. Kommentarer, som ofte går på, at hendes krop ikke er "flot nok".

Senest oplevede Nikita Klæstrup, at en mand kommenterede på et Instagram-billede af hende i bikini med ordet "cellulites" - en henvisning til, at den unge politiker skulle have appelsinhud på numsen.

- Der er mange ting galt med sådan en kommentar. For det første, så er der ikke cellulite på det billede, men det er ikke engang det rigtige problem. Mit problem med den kommentar er, at jeg har en ret pæn krop, der lever ok op til vestlige skønhedsstandarder, skriver Nikita Klæstrup i blogindlægget.

Men det er slet ikke sig selv, Nikita Klæstrup tænker på, når hun mener, at folk skal holde op med at skrive negative kommentarer.

- Kommentarer om, at jeg skulle være tyk eller have appelsinhud, sårer ikke mig. De sårer unge piger, der endnu ikke har lært at acceptere deres kroppe. Det er noget, jeg virkelig ikke synes, er i orden, skriver hun i indlægget.

Nikita Klæstrup har selv som ung kæmpet med selvtilliden, og det ønsker hun ikke, at andre unge piger skal opleve, skriver hun.

Læs hele Nikita Klæstrups blogindlæg her.

Se Nikita Klæstrups Instagram-billede her.

/ritzau/FOKUS

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.