Niels Olsen har konen som chef: Forsøger at glemme det

De har været gift i 25 år og så arbejder skuespiller Niels Olsen og instruktør Joy-Maria Frederiksen også tæt sammen.
Joy-Maria Frederiksen og Niels Olsen har i år fejret sølvbryllup.
Joy-Maria Frederiksen og Niels Olsen har i år fejret sølvbryllup. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix

Skuespiller- og sølvbryllupsparret Niels Olsen og Joy-Maria Frederiksen bor sammen i Skovshoved. 

Men ikke nok med det, så kører de også det samme sted hen på arbejde. 

Joy-Maria Frederiksen instruerer nemlig Farcen "39 Trin", hvor Niels Olsen spiller klovn i Glassalen i Tivoli.

Men selvom man ofte hører om skuespillerpar, der ikke kan få et partnerskab til at harmonere både på arbejdet og i privaten, ser det anderledes ud for de to, skriver Børsen i et nyt portræt af parret.

- Jeg forsøger at glemme, at det er min kone, der instruerer mig, for ellers bliver det umuligt, også for de andre i forestillingen. Det er vigtigt, at vi ikke har en hemmelig pagt, eller jeg bliver anderledes behandlet end de andre skuespillere. Der skal være fokus på arbejdet, siger Niels Olsen til Børsen.

At der ingen særbehandling skal være, er Joy-Maria Frederiksen dybt enig i. De andre skuespillere skal have lov til at kritisere både ham og hende, forklarer hun i avisen.

- Særligt i en revy, hvor teksterne læses sammen, og hvor Niels ofte har skrevet nogle af dem, er det vigtigt, at alle ved, at de stadig kan sige, hvad de mener, også selvom de er kritiske, siger hun til Børsen.

Tager jobbet med hjem

At det kan være svært at lade arbejdet ligget, når man tager hjem kan parrets datter Rosa dog godt mærke, fortæller de to skuespillere i det store interview i Børsen.

- Rosa siger nogle gange, at nu kan det være nok. At hun ikke gide høre os snakke om en scene, når hun er tilstede. At nu er vi en familie, siger Joy-Maria Frederiksen. 

Direkte adspurgt om de så tager privatlivet med på jobbet og om Joy-Maria Frederiksen nogle gange er lidt ekstra hård ved sin mand.

- Tanken har aldrig strejfet mig, ham idioten glemmer jeg, når jeg er på teatret, siger hun til Børsen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.