Nicki P. bryder med modelkæreste

Nicki Pedersen og kæresten går fra hinanden.
Nicki Pedersen og Helene Hüttmann nåede at være til bal hos dronningen, inden de gik fra hinanden.
Nicki Pedersen og Helene Hüttmann nåede at være til bal hos dronningen, inden de gik fra hinanden. Arkivfoto: Mathias Bojesen, Scanpix

Den flerdobbelte verdensmester i speedway Nicki Pedersen er ikke længere kærester med bikinifitness-modellen Helene Hüttmann.

Det skriver begge parter ifølge eb.dk på Facebook.

De to har været sammen i et års tid. Offentligheden så dem sammen første gang, da DR afholdt sit traditionsrige Sport 2015 i januar. Siden flyttede de sammen i Nicki Pedersens lejlighed i Monaco, hvor Ekstra Bladet for kort tid siden besøgte dem. Men nu er forholdet slut.

- Tusind tak for alle jeres tanker. Nicki og jeg kunne desværre ikke få det til at fungere længere. Vi er stadig venner, og vi kan sagtens snakke sammen. Ønsker ikke at begrunde nærmere. Men vi er begge okay med situationen og jeg håber selvfølgelig at det her er det rigtige for mig på lange base, selvom jeg er meget ked af det pt. Tusind tak for alle jeres tanker, det betyder meget for mig, skriver Helene Hüttmann ifølge eb.dk på sin Facebook-profil.

Nicki Pedersen skriver på sin Facebook-side.

- Noget af en blandet og turbulent dag med mange tiltag og beslutninger man skulle forholde sig til, skriver han og nævner ifølge eb.dk en række ting.

- Single, Travel, Scanning af nakke, Wild Card 2017, Første spadestik på mit nye hus, Godnat, skriver han.

Scanningen af nakken hænger sammen med et voldsomt styrt, han for nylig var ude for. Og bemærkningen om Wild Card 2017 hentyder til, at det onsdag bliver endeligt afgjort, om han får et wild card til næste års VM-serie.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.