NHL: Kun to var bedre end Frans Nielsen

De danske spillere har markeret sig flot i NHL. I sidste uge var Frans Nielsen ligaens tredjebedste spiller.
De danske spillere har markeret sig flot i NHL. I sidste uge var Frans Nielsen ligaens tredjebedste spiller.
De danske spillere har markeret sig flot i NHL. I sidste uge var Frans Nielsen ligaens tredjebedste spiller. Foto: Charles Krupa/AP

I forrige uge blev den danske ishockeymålmand Frederik Andersen kåret til ugens næstbedste spiller i NHL med flere fine præstationer for Anaheim Ducks.

Også i sidste uge markerede en dansker sig blandt de bedste i verdens bedste ishockeyliga. Frans Nielsen fra New York Islanders er af NHL kåret ligaen tredjebedste spiller i sidste uge, skriver klubben på sin hjemmeside.

Den danske profil scorede point i alle tre af Islanders' kampe. Hele ugen bød på i alt fire mål og en enkelt assist - altså fem point.

Specielt i lørdagens kamp mod Dallas Stars brillerede Frans Nielsen med karrierens første hattrick. Frans Nielsen er i gang med sin niende sæson i Islanders, og i otte sæsonkampe er han noteret for otte point fordelt på fire mål og fire assister.

Sammenlagt 455 kampe har Frans Nielsen spillet for Islanders, som han har scoret 262 point for. Pointene er fordel på 89 mål og 173 assister.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.