NHL: Jannik Hansen scorer forgæves

Jannik Hansen scorede i Vancouvers nederlag, mens Lars Eller og Montreal hamrer mod næste runde i NHL-slutspil
Jannik Hansen kom på scoringstavlen, men målet fik aldrig andet end kosmetisk betydning, da Calgary Flames vandt 4-2 på hjemmebane.
Jannik Hansen kom på scoringstavlen, men målet fik aldrig andet end kosmetisk betydning, da Calgary Flames vandt 4-2 på hjemmebane. Foto: JCH/AP

Den danske ishockeystjerne Jannik Hansen markerede sig på det personlige plan, men han måtte acceptere et nederlag med Vancouver Canucks i NHL-slutspillet tidligt mandag morgen dansk tid.

Jannik Hansen kom på scoringstavlen, men målet fik aldrig andet end kosmetisk betydning, da Calgary Flames vandt 4-2 på hjemmebane.

Danskerscoringen faldt med lidt mere end to minutter tilbage af tredje periode og var en reducering til netop slutresultatet.

Det var den tredje kamp i slutspilsserien, og Calgary har nu bragt sig foran med 2-1, hvor det gælder om først at nå fire sejre.

En anden danskerklub Montreal Canadiens er tæt på at bane sig vej videre til næste slutspilsrunde.

Lars Ellers klub vandt natten til mandag med 2-1 på udebane over Ottawa Senators og fører nu serien med 3-0 i kampe.

Eller fik knap et kvarter på isen, men blev ikke noteret for point i kampen.

Ottawa var foran gennem det meste af opgøret, men seks minutter før tid tvang Montreals Dale Weise kampen ud i overtid med udligningen til 1-1.

Dale Weise var også mand for at afgøre kampen, så Montreal nu er i en suveræn position i serien, der spilles bedst ud af syv kampe.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.