Neymar får én spilledags karantæne for skalle

Brasiliens Neymar er ude af Brasiliens næste kamp ved Copa America med foreløbigt én spilledags karantæne.
Brasiliens Neymar kan i hvert fald se frem til én spilledags karantæne for sin skalle mod en colombianer, da Brasilien tabte 0-1 til Colombia ved Copa America.
Brasiliens Neymar kan i hvert fald se frem til én spilledags karantæne for sin skalle mod en colombianer, da Brasilien tabte 0-1 til Colombia ved Copa America. Foto: Silvia Izquierdo/AP

Den brasilianske superstjerne Neymar er foreløbigt blevet tildelt én spilledags karantæne for det røde kort, han pådrog sig i Brasiliens 0-1-nederlag til Colombia i Copa America.

Kampen blev spillet natten til torsdag (dansk tid), og senere torsdag meddelte det sydamerikanske fodboldforbunds (Conmebol) disciplinærkomité, at Neymar foreløbig er tildelt én spilledags karantæne.

Conmebol meddelte dog på sin hjemmeside, at den endelige straf vil blive udmålt efter et møde fredag, og derfor er det fortsat usikkert, om Neymar risikerer en længere karantæne.

Neymar blev rasende i overtiden af opgøret mod Colombia og sparkede bolden direkte ind i en colombianer, som faldt til jorden.

Kort efter nikkede Neymar en anden colombianer en skalle, hvilket fik Colombias angriber Carlos Bacca til at skubbe hårdt til Neymar, hvorefter begge fik det røde kort af dommeren.

/ritzau/

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.