Netto til tissetrængende: I er velkomne

Dansk Supermarked har ikke samme skrappe wc-politik som Lidl, der forleden nægtede et lille barn et toiletbesøg.
Netto har intet imod at udlåne medarbejdertoilettet til kunder.
Netto har intet imod at udlåne medarbejdertoilettet til kunder. Colourbox

Discountkæden Lidl har været igennem lidt af en 'shitstorm', siden det kom frem, at en af kædens kassemedarbejdere forleden nægtede en fire-årig pige at låne toilettet.

Optrinnet fandt sted i Herning, hvor den lille pige kun fik adgang til medarbejdertoilettet, fordi hendes far til sidst i protest hævede stemmen.

Havde han valgt at at handle ind i en Netto-butik, kunne han højst sandsynligt have nøjedes med at bede pænt om lov.

I Netto er der en anden politik på området, oplyser Maia Lindstrøm Sejersen, kommunikationskonsulent i Dansk Supermarked.

- Vi vil ikke afvise værdigt trængende. Står man med vand i øjnene, kan man naturligvis låne vores toilet, siger Maia Lindstrøm Sejersen.

Og den udmelding gælder også i Føtex og Bilka, der ligesom Netto er en del af Dansk Supermarked. I de to førstnævnte kæder findes der dog i stor udstrækning kundetolietter - det gælder for alle Bilka'er og de fleste Føtexer, fordi mange af butikkerne har små bistroer og andet salg af mad til at spise på stedet og derfor skal have et wc til kunderne.

Men langt fra alle Netto'er har kunde-toilet, så her vil en tissetrængende blive vist ud til medarbejder-toilettet af en ansat, der efterfølgende skal tilse toilettet - det kræver reglerne.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.