Nedtur: Medina må aflyse turné, fordi ingen køber billet

For seks år siden havde Medina pæn succes i Tyskland. Nu må hun aflyse seks koncerter på grund af manglende interesse.
For seks år siden lå Medina og hendes engelsksprogede album '"Welcome to Medina" på en flot førsteplads den tyske Itunes-hitliste. Billedet her er fra slutningen af 2010.
For seks år siden lå Medina og hendes engelsksprogede album '"Welcome to Medina" på en flot førsteplads den tyske Itunes-hitliste. Billedet her er fra slutningen af 2010. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv

Det er fra den ene yderlighed til anden. På de danske breddegrader sælger Medina fint, når hun tager på turné, men i Tyskland kan interessen for den danske sangerinde i øjeblikket tilsyneladende ligge på et meget lille sted.

Det skriver BT.

Medina må således aflyse sin planlagte turné i Tyskland. Ifølge Se og Hør skulle hun have spillet seks koncerter i Hamburg, Berlin, Stuttgart, Köln, Frankfurt og Munchen til november.

Men billetsalget er tilsyneladende alt for lavt, så hendes tyske bookingbureau, Selective Artists, meddeler blandt andet følgende på Facebook:

"Desværre må vi aflyse Medina-tour i november 2016 på grund af manglende aktivitet på det tyske marked".

Alene på følgernes reaktioner på opslaget kan man aflæse den manglende interesse for Medina syd for grænsen. Knap et døgn efter aflysningen blev slået op, har der således kun været 16 likes og syv kommentarer.

Tilbage i 2017

Medina har ellers tidligere haft stor succes i Tyskland, skriver BT.

For seks år siden lå hendes engelsksprogede album 'Welcome to Medina' på en førsteplads den tyske Itunes-hitliste.

Skulle der stå en skuffet Medina-fan i Tyskland, så skriver Selective Artists, at den danske stjerne vender tilbage til de tyske scener i 2017.

Fans er kede af det på Instagram

På Instagram er hendes fans kede af aflysningen og skriver blandt andet: 
"Din tyske tur er aflyst? Det kan du ikke gøre ved mig. Jeg har ventet i tre år på at du kom tilbage" og "I går så jeg, at du har aflyst koncerterne i Tyskland. Det gør mig ked af det."

💖👫

A photo posted by MEDINA (@officialmedinamusic) on

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.